Despre Noi

Cine suntem

ChicMed este clinica care a reușit să reunească o echipă medicală performantă, cu referințe excelente în medicina materno-fetală și reproducere umană asistată, locul în care știința și tehnologia de vârf sunt puse în slujba pacienților, pentru cele mai bune rezultate!

Echipa noastră este supraspecializată în centre de prestigiu, cu recunoaștere internațională în domeniu. Specialiștii ChicMed sunt formatori de opinie în aspecte ce privesc practica medicală, educație, cercetare și inovație.

Sănătatea ta, Misiunea noastră

Echipa noastră medicală este construită astfel încât să maximizăm eficiența actului medical și timpul dedicat pacienților noștri, oferindu-le tratament integrat, prin mai multe specialități, în aceeași locație – (adresa).

Ne angajăm să menținem întotdeauna la nivelul cel mai ridicat standardele de diagnostic, tratamente terapeutice, norme etice și morale ale membrilor echipei ChicMed, pentru confortul și siguranța pacienților.

Ne asumăm să contribuim la creșterea calității actului medical, să facem diferența prin implicare, inovație și expertiză.

Medic Pacient 02

Cum realizăm acest lucru?

Am reunit o echipă medicală performantă, formată din lideri în segmentele lor medicale, pentru care progresul în medicină, inovație și cercetare sunt obiective primare.

La ChicMed utilizăm știința și cea mai performantă aparatură existentă pe piață pentru a oferi servicii medicale la cele mai înalte standarde, în beneficiul pacienților.

doctor 1

Valorile noastre

Zi de zi, la ChicMed veți găsi:

Profesionalism și dedicare față de pacienți și față de actul medical;

Respect pentru pacienți și pentru profesia de medic;

Responsabilitatea actului medical;

Discreție, confidențialitate, empatie.