Pediatrie generală Ploiesti

Pediatrie generală

Dr. Mihailescu Sofia slide01

Dr. Sofia Mihăilescu – Medic Primar

Consultarea unui copil presupune, spre deosebire de adulți, un accent mai mare pus pe comunicarea empatică, pe răbdare și vigilență.

Copiii și părinții deopotrivă, pot fi foarte agitați, reticența față de consultul medical poate fi mai ridicată, iar în cazul copiilor foarte mici, abilitatea de a-și descrie cu acuratețe situația și simptomele este redusă.

În astfel de cazuri, experiența și empatia medicului, precum și existența unui mediu familiar și confortabil, joacă un rol major.

La ChicMed oferim competență și experiență medicală, într-un ambient confortabil și plăcut, atât pentru copii cât și pentru părinți.

Prevenția, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor la copii și adolescenți sunt diferite față de cazurile în care pacienții sunt adulți. Diferențele sunt, în primul rand, de ordin fizic, stadiile dezvoltării și schimbările pe care le presupun acestea influențând constant evaluarea simptomelor și alegerea tratamentului potrivit.

123038717 179225897138108 4218982526538977973 n

Beneficiază de profesionalismul medicilor noștri specialiști!

Solicită o programare la clinica ChicMed! Vei avea parte de implicare, profesionalism și echipamente de ultimă generație.
Avem grijă de sănătatea ta!